• Ik en mijn vrouwen

  Groepsexpositie 'Ik en mijn vrouwen'. Opening 8 maart om 15.00u. Met werk van de kunstenaars: Brita Seifert, Erik Tierolf, Ferry Reijnders, Liseth Visser, Marissa Oosterlee, Peter van den Borne, Robert Munning, Valery Shishkin, Walter Brems en sculpturen van Dominique Prins, Hermien Buytendijk, Romee Kanis en Janneke Bruines.
  Galerie Pictura, Aijenseweg 16B, Aijen, Nederland
  8 maart 2020 tot en met 9 mei 2020
  Meer informatie
 • Zomerexpositie Galerie Pictura

  Zomerexpositie met de volgende kunstenaars: Brita Seifert, Valery Shishkin, Lorena Kloosterboer, Marc van Crombrugge, Alexander Smith, Robert Munning, Wout Wachtmeester en Anneke Elhorst. De beeldhouwers zijn Hermien Buytendijk, Jack van Iwaarden de Vreede, Romee Kanis en Willi Kissmer.
  Galerie Pictura, Aijenseweg 16B, Bergen, Nederland
  1 juli 2019 tot en met 19 oktober 2019
  Meer informatie
 • Art Breda

  Via galerie Pictura is mijn werk te zien op Art Breda 2019
  Breepark Breda, Bavelseparklaan , Breda, Nederland
  12 mei 2019 tot en met 19 mei 2019
  Meer informatie
 • In harmonie

  In SHE-Art Gallery gaat op 31 maart de nieuwe expositie ‘KuBra presenteert: In Harmonie’ van start met om 14.30 uur de feestelijke vernissage met een optreden van singer-songwriter Robert Munning en de aanwezigheid van alle kunstenaars.
  SHE-Art Gallery, Huufkes 34, Nuenen, Nederland
  31 maart 2019 tot en met 21 april 2019
  Meer informatie
 • Portret in Portret

  Denis Young(Eindhoven), An Brzoskowski(Bakel), Jeanette van Dun(Vught), Robert Munning(Riel), Marion Timmermans(Waalwijk), Patries Landwehr(Vught) en Diana van Oort('s-Hertogenbosch) vormen samen de tentoonstelling 'Portret in Portret'.
  Gallerie De Ruimte, Molenstraat 2, Geldrop, Nederland
  16 februari 2018 tot en met 8 april 2018
  Meer informatie
 • Kleurkracht

  ‘Kleurkracht’ is een gevarieerde expositie met schilderijen en sculpturen van 12 Brabantse kunstenaars. Mens, natuur en kleur, zijn de overkoepelende thema’s, uitgebeeld in diverse stijlen. Zo zijn er realistische stillevens te bewonderen, maar ook mixed media en abstracte schilderijen, zeefdrukken, en originele beelden.
  Galerie De Verdieping, Industrieweg 16, Moergestel, Nederland
  24 juni 2017 tot en met 9 juli 2017
  Meer informatie
 • Kunst & spiritualiteit

  Op zondag 9 april om 15.00 uur is de feestelijke vernissage van de expositie KuBra presenteert: ‘Kunst en Spiritualiteit’ in het Kruithuis in ’s-Hertogenbosch. Vier Weken lang draait alles om kunst en spiritualiteit in de Granaat-, Lont- en Kanonzaal van het Kruithuis en brengen 9 Brabantse Kunstenaars het thema geheel op eigen wijze tot uitdrukking.
  Het Kruithuis, Citadellaan 7, 's-Hertogenbosch, Nederland
  9 april 2017 tot en met 7 mei 2017
  Meer informatie
 • Stille bewondering

  Een kwalitatief hoogwaardige expositie stichting Kubra met 6 kunstenaars. 4 klassiek realistische kunstschilders die een moderne uitstraling niet schuwen en 2 beeldhouwers met realistische sierlijke bronzen beelden en bronzen spannende objecten. Elegant en overgaand in strakke contouren
  Kerkje van Persingen, Persingensestraat 7, Persingen, Nederland
  1 april 2017 tot en met 9 april 2017
  Meer informatie